Leveren van maatwerk en kwaliteit
Persoonlijke benadering

Over ons

Wij installeren, onderhouden en repareren uw verwarmings- en/ of ventilatie-installaties. Uiteraard bent u ook voor een gedegen advies op dit gebied bij ons aan het juiste adres. Onze werkzaamheden lopen uitéén van het plaatsen/ vervangen van een CV-ketel, het uitvoeren van onderhoud bij particulier en bedrijf, tot het plaatsen van complete CV-installaties en/of luchttechniek voor woningbouw, bedrijfshallen of kantoorpanden. Duurzame innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Uiteraard blijven wij up-to-date en werken wij met de nieuwste technieken en innovatieve producten!

Ons bedrijf is opgericht in 1971 en in de loop der jaren hebben wij een schat aan ervaring opgedaan in de installatiebranche.

Ons lidmaatschap van Techniek Nederland staat garant voor vakmanschap. 

In onze ogen betekent C.V.-installatietechniek niets anders dan de wensen van onze opdrachtgevers en het materiaal nauw op elkaar afstemmen. Dat is ook precies wat we al jaren doen: met een enthousiast team werken aan warmte. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop. Bij ons toetst u geen 0900 nummer met keuzemenu voor de 24-uurs servicedienst en bent u als klant ook geen nummer.

Francken en Vermeij omringt u graag met warmte!

Onze uitgangspunten:

  • leveren van maatwerk en kwaliteit
  • persoonlijke benadering